Laddstolpe för elbilar

Att allt fler väljer att köpa och köra elbil istället för den klassiska varianten är ingen nyhet längre. Elbilen skonar miljön, producerar inga avgaser och bidrar till en bättre luft. I samband med den här nya, gröna trenden skapas det nya behov. Däribland en laddstolpe som är bland det viktigaste för en elbilsägare. En elbil behöver laddas för att den ska kunna köras. Att installera en laddstolpe är lösningen. Behovet av laddning finns både för privata ägare och bostadsrättsföreningar där laddplatsen samägs olika människor emellan. Vi har passande lösningar för alla behov och situationer. Vi ger gärna råd, kommer på husbesök samt levererar och installerar laddningsstationen som du valt ut. Frågan är vad behöver du och hur snabbt? Ring oss gärna och berätta!

laddstolpe

Två typer av laddningsstationer

Idag finns det två typer av vanliga laddningsstationer. Vi erbjuder båda två. En personlig som passar villaägare vars behov är att endast ladda den egna bilen och en som fungerar bra för gemensamt bruk. För bostadsrättsföreningar rekommenderar vi en så kallad cloud unit där strömmen fördelas rättvist till alla som har en elbil att ladda. Laddenheten ger översikt över strömförbrukningen i kombination med smidiga och snabba betalningslösningar för användarna. Vi erbjuder även två olika varianter oavsett om det gäller allmänt eller privat bruk, nämligen en stolpe för snabbladdning och en laddstolpe i Stockholm med normalladdning. Givetvis rekommenderar vi det snabba alternativet om ursprungliga investeringen och kostnaden för underhåll passar familjebudgeten.

Vi levererar din säkra laddstolpe

Elbilar behöver el, så mycket vet vi alla. Det är visserligen möjligt att ladda en elbil direkt från uttaget hemma men detta avråder Elsäkerhetsverket ifrån. En laddstolpe är däremot ett säkert och bra alternativ. Vanliga eluttag är inte gjorda för att överföra kapacitet på det sättet som elbilar kräver och väljer du att använda det istället för en anpassad station riskerar du överhettning. Det tar även mycket längre tid att använda sig av ett vanligt uttag. Vi kan leverera din personliga laddningsstation på ett snabbt och enkelt sätt. Vi utför även installationer. Besök vår hemsida eller ring för att få mer information. Vi ser fram emot ditt samtal.