Om oss

Vårt team består av kollegor med särskilda kompetenser inom olika områden. Vi utför allt från el-installationer till passande, skräddarsydd belysning. Golvvärme och felsökningar är också områden vi kan hjälpa till med. Det nyaste arbetsområdet vi verkar inom är installation av laddstolpe i Stockholm för elbilar både för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Med andra ord är vi duktiga på att arbeta med allt inom el. Vi vet vad som krävs för att ett projekt ska nå bra resultat. Vi jobbar därför med stor respekt gentemot alla våra kunder. Hos oss kan du vara trygg i att alla uppdrag blir utförda på ett säkert sätt, i enlighet med rådande regler och krav. Ring eller skriv till oss för att veta mer.

Vi erbjuder expertis

När man jobbar med el behöver man rätt utbildning och arbetslivserfarenhet. El kan vara farligt om det behandlas på fel sätt, därför står kunskap och erfarenhet i fokus hos oss. Våra medarbetare har en avslutat gymnasial eller eftergymnasial utbildning med just el som inriktning. Något som sedan kombineras med många slutförda uppdrag tillsammans med en erfaren arbetskamrat. Vårt team har även kompletterande certifikat som krävs för att jobba med el.

Vi kan el

Vi har jobbat med el i många år och är glada över att kunna visa vår referenslista för dig som är intresserad av vårt företag. Vi satsar på hög säkerhet, flexibilitet och lyhördhet mot kundernas önskemål och behov. Ring, skriv eller kom in till oss och berätta lite mer om vad du behöver hjälp med. Välkommen!