Våra tjänster

Vi är ett företag som arbetar med el. Våra tjänster inkluderar alla typer av elinstallationer. Golvvärme och belysning är några av våra vanligaste uppdrag. Vi arbetar även med ROT och felsökningar samt underhåll och fokuserar på att erbjuda smarta lösningar både för privata och företagskunder. Förnyelsebar energi har legat i fokus och vi strävar efter att medverka i så många miljövänliga uppdrag som möjligt. Ett av de nyaste områdena vi jobbar med är installation av laddstationer och laddstolpe i Stockholm.

Stora och små uppdrag

Vi har erfarenhet av både stora och mindre uppdrag. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar och byggföretag men även privatpersoner. Väljer du att anlita oss kan du räkna med en kvalitetsgaranti gällande alla utförda jobb. Våra uppdrag sköts i enlighet med gällande föreskrifter, regler och krav. Vårt team består av auktoriserade yrkesmän som har den rätta kompetensen och erfarenheten inom säkerhet och installation av el.

Kontakta oss för mer information

Att jobba med el innebär att ta ansvar och alltid sköta arbetsprocessen med största möjliga säkerhet. Många faktorer påverkar när vi gör vår kostnadskalkyl innan ett uppdrag startas. Därför rekommenderar vi att du ringer till oss och berättar i detalj vad du behöver hjälp med så att vi kan göra en preliminär prisberäkning. För en slutgiltig sådan föredrar vi att vara på plats för att titta på fastigheten, speciellt när det gäller installationer av elledningar. Kontakta oss gärna för mer information. Välkommen att ringa till oss eller skicka ett mejl. Vi försöker besvara alla förfrågningar inom ett dygn.